S&S Design drivs av mig, Jerry Söderström, och jag har mer än 30 års erfarenhet inom reklambranschen. Jag har alltid arbetat med den kreativa delen inom reklamen, men även med sådant som marknads-, målgrupps- och kundanalyser. Ibland har jag även agerat expert vid designbedömningar och vid föreläsningar inom branschen.

Jag brinner för mitt arbete och har väldigt svårt för att gå hem på kvällarna. Sitter gärna kvar och filar på nya idéer och infallsvinklar fram på småtimmarna när det är alldeles tyst runt omkring mig.

Känslan för färg och form kommer till nytta även utanför mina vanliga arbetsområden, som t ex...

INREDNING & FÄRGSÄTTNING

Lucys Bar1 Lucys Bar2 Lucys night   Jag har designat några pubar och restauranger genom åren. Den senaste är populära Lucy's Diner i Löddeköpinge, men det var inget beställningsjobb. Jag och en kompis byggde och startade stället. Allt är platsbyggt, t.o.m jumbotronen i taket har jag designat.

BI(L)SYSSLA

gt6 ORIGINAL Gt6   Jag sätter gärna min egen touch på saker och ting i min omgivning. Jag älskar klassiska sportbilar, speciellt lilla Triumph GT6. Jag tycker dock den ser lite "tam" ut i original (bilden till vänster) så jag byggde om den här lite. Nästan hela bilen är numera i glasfiber, dels för att få den lättare och dels för att jag inte kan svetsa. Den är 20 cm bredare och dessutom trimmad så mycket det bara går.

HEMSIDOR

dbcenterefslucysfrukthandlarn  

Ibland gör jag hemsidor. De är av det lite enklare slaget för jag har inte gått all in när det gäller detta. Jag känner mig låst av att man inte kan göra precis som man vill med designen och ser det mer som en kompletterande service åt kunder som jag även gör annat till. Största delen av alla hemsidor gör jag i Joomla med CMS-systemet vilket innebär att kunden själv kan sköta ändringar och uppdateringar.

 

 

Copyright © 2016 by S&S Design. All Rights Reserved.