ChiliChips    NaturalChips BBQ pack TexMex pack Meatballs pack

 

 

 

Whiskasdisplay

   
Tortilla Liseberg retropopcorn Whiskaskartong  HighChaparral Timglas Leos timglas 

Många säger att förpackningen är viktigare än innehållet. Jag är böjd att hålla med, åtminstone när man ska lansera en ny produkt.

Grejorna från Mexican Gold här ovan är ett bra exempel på det. Jag tog fram en hel range tex-mex förpackningar åt dem. Salsa-burkar, dunkar med guacamole, tortillabröd i flera storlekar, nachos i 4 olika smaker, jalapeño-burkar, ostsås-burkar, portionsförpackningar m.m. De marknadsförs och säljs nu över hela klotet, med Ryssland som den enskilt största marknaden.

Meatless-förpackningarna (och loggan) ovan gjorde jag till ett företag i Italien som sysslar med vegetarianmat.

 

Popcornbägaren i retrostil till Liseberg är i hårdplast för att kunderna ska kunna ta hem och använda den till sina egna micropopcorn.

Slushbägarna är roliga att ta fram. Bilderna är faktiskt illustrationer på de senaste bägarna som i skrivande stund ännu inte anlänt så jag kunde fotografera dem. Jag har massor av idéer på olika bägare, eller rättare sagt locken till dem, och jag tror det kommer att bli nästa stora grej i den branschen då folk börjat tröttna på de vanliga timglasen med platt lock.

De lila grejorn var till en butikskampanj där jag i princip fick fria händer att hitta på både idé och utformning. De hade inte tid själva just då.

Copyright © 2016 by S&S Design. All Rights Reserved.